Werkwijze

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende stappen van een fotoshoot

1. Planning

Kies het tijdstip voor jullie fotoshoot zorgvuldig uit. Een fotoshoot met de kinderen na een lange schooldag is geen best idee, zorg er voor dat iedereen fris is en dat zal in het eindresultaat te zien zijn!

Dus, leg jullie agenda’s samen en reserveer jullie fotomoment in onze on-line agenda. Na jullie reservatie krijgen jullie een e-mail toegestuurd met praktische informatie, kledij-advies enz.

2. De fotosessie

Kom op de dag van de fotoshoot op tijd naar de studio, parkeer niet vlak voor de studio! (er is parkeerplaats op het vlakbij gelegen Vredesplein, vergeet je parkeerschijf niet te leggen (2u))

En vooral, ontspan je en laat je tijdens de fotoshoot leiden door de fotograaf.

3. De Viewingsessie

De fotograaf kiest de beste beelden uit de fotosessie en 1 tot 2 weken na de fotosessie bekijken we die samen in onze studio. We vergelijken foto’s, we tonen de verschillende afwerkingsmogelijkheden, we kunnen zelfs simuleren hoe een bepaalde foto er aan jullie muur zou uitzien. Voor deze sessie laat je de kleintjes best thuis!

4. Afwerking

Na jullie bestelling gaan we aan de slag met de beelden. De beelden worden zo nodig geretoucheerd, de kleuren worden gecorrigeerd en de foto’s worden op het juiste formaat afgewerkt. Wanneer alles klaar is, krijgen jullie een e-mail . Dan rest jullie nog alles te komen ophalen en de foto’s op te hangen!